3DMark 11'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

20.11.2010 14:38 Ersin Kılıç


 
     Hazırladığı performans ölçüm programları ile sektörün önde gelen firmalarından biri haline gelen Futuremark firması bugün yaptığı açıklama ile 3DMark 11'in çıkış tarihini duyurdu.
 
     İlk tanıtımı Mayıs ayı içerisinde yapılan 3DMark 11'in ikinci videosu ise geçtiğimiz ay yayınlanmış ve bu video özellikle ışıklandırma efektleri ile ağzımızı açık bırakmıştı. 3DMark 11'in çıkış tarihini 30 Kasım olarak duyuran Futuremark firması progra için yeni bir tanıtım videosu daha yayınladı. 
 
     DirectX 11 desteği ile ön plana çıkan 3DMark 11'in Advanced Edition paketini buradan ön sipariş edebilirsiniz. 3DMark 11'in yeni videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz. (Youtube videosudur.)
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler