"4K Televizyonunuz Yoksa Xbox Scorpio'yu Almanıza Gerek Yok"

15.06.2016 14:22 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox'ın patronu diye nitelendirebileceğimiz Phil Spencer, Xbox Scorpio'nun hangi kitleye yapıldığına dair bazı bilgiler paylaştı.
 
   Eurogamer editörünün "Kullanıcılar neden Xbox Scorpio yerine Xbox One S konsolunu tercih etsin?" sorusunu üzerine Phil Spencer "Ne tür bir televizyonunuz var?" sorusuyla yanıt verdi.  Ardından standart bir 1080p televizyonu olduğu söyleyen editöre Phil Spencer şu şekilde cevap verdi.
 
   "O zaman sizin Xbox One S'yi almanız gerekiyor. Scorpio'nun sizin için yapabilecek bir şeyi yok. Scorpio 4K bir konsol olarak tasarlandı ve eğer sizin 4K televizyonunuz yoksa tasarladığımız şeyleri göremeyeceksiniz." 
 
   "Açıkça Scorpio'yu satın alırsanız ve 4K bir televizyon da almaya karar verirseniz işte o zaman konsolun gelişmiş performansını görebileceksiniz." 
 
   Son olarak fiyat konusuna değinen Phil Spencer, Scorpio'nun 4K televizyonu olan 4K oyuncular için tasarlandığını ve o yüzden Xbox One S'den fiyatının haliyle yüksek olacağını söyledi.
 
   Xbox Scorpio'nun 2017 yılının sonlarında çıkması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 203 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler