Ace Combat: Assasult Horizon Demosuna Yoğun İlgi

Assasult Horizon beklentilerimizi karşılayabilecek mi?
05.10.2011 10:53 Alkan Adakaner

 
      Uzun süredir kendi türünde piyasanın en iyi oyunlarından birisi olarak bulunan Ace Combat serisinin yeni oyununa da yoğun ilgi gösteriliyor. Namco Bandai oyunun demosunun dünya çapında 1.2 milyon defa indirildiğini açıkladı.
 
     Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerini kapsayan bu rakamlar oyunun satış rakamlarının da yüksek olacağının göstergelerinden birisi diyebiliriz. Videoları oyuncuların ilgisini çeken Assasult Horizon'ın demosu da genel olarak beğenilmişti.
 
      14 Ekim'de raflardaki yerini alacak olan Ace Combat: Assault Horizon'ın farklı bir hikayeye sahip yeni bir sürümü Nintendo 3DS için de hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Ace Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws İçin 20 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Yayınlandı 2 Dk önce Mafia: Definitive Edition'ın Xbox Game Pass'e Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Silent Hill: The Short Message'ın Kaç Kez İndirildiği Açıklandı 3 Saat önce League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce RPG Wildermyth, 22 Ekim'de Konsollara Geliyor 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler