Anarchy Reigns'in Yeni Görüntüleri

Anarchy Reigns'te ortalık çok fena karışacak, özellikle online mücadelelerde
01.03.2011 18:33 Alkan Adakaner


      Platinum Games'in şu ana kadar Mad World, Bayonetta ve Vanquish gibi başarılı aksiyon oyunları ile karşımıza çıktı. Şimdi de Anarchy Reigns adlı daha büyük bir projeyi hazırlıyorlar.
 
       Ulusların yeraltı kaynakları için mücadelesinin nükleer ve kimyasal silah kullanımı sonucu savaşa dönüştüğü uzak bir gelecekte, Altanbra şehrinde geçen oyunumuzda senaryo modunun yanı sıra multiplayer modu da bulunacak. 
 
       Oyunun yeni görüntüleri de multiplayer modundan alınma ve geliştirici firmanın diğer oyunlarındaki gibi yüksek aksiyonun bizi beklediğinin kanıtı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anarchy Reigns Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler