"BioWare'in Yeni Oyunu Mass Effect 3 Olacak"

20.11.2010 16:51 Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz günlerde, BioWare'in 11 Aralık'ta yeni bir oyun duyurusu yapacağını sizlerle paylaşmıştık11 Aralık gelmeden Sony Rusya, BioWare'in yeni oyununu Twitter adresi üzerinden açıkladı.
 
     Twitter adresinde yazılana göre, Video Game Awards gecesinde BioWare, Mass Effect 3'ün yeni ekran görüntüleriyle karşımıza çıkacak. Daha önceden BioWare, Mass Effect 3 için bazı açıklamalar yapmıştı ancak bu, resmi duyuru özelliği taşımıyordu.
 
     Ayrıca daha önceki bir söylentide ise, BioWare'in VGA'da multiplayer özelliklere sahip bir Mass Effect oyunu duyuracağı söylenmişti. Hatırlatalım, Sony Rusya'nın yaptığı bu açıklama da resmi bir değer değil, söylenti niteliği taşıyor. Yani en iyisi 11 Aralık'ı beklemek.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler