Black Ops, Modern Warfare 2'den Fazla Satar Mı?

11.07.2010 10:20 Alkan Adakaner


 
     Pacific Crest analisti Evan Wilson, Treyarch’nin Call of Duty: Black Ops'unun önsiparişlerinin Call of Duty: Modern Warfare 2'den daha fazla olduğunu söylüyor.

      Analiste göre Black Ops'un tatil sezonunda toplam 12 milyon üniteye ulaşması bekleniyor. Modern Warfare 2'de ise 10 milyonluk bir rakama ulaşılmıştı.

     Evan Wilson'ın bu görüşünün nedeni ise Pacific Crest'deki perakendeci tanıdıkları ile konuştuktan sonra belirginleşmiş. Bu kaynaklar Black Ops'un önsiparişlerinin daha fazla olduğunu bildirmişler.

     Buna rağmen Call of Duty satış rekorlarının uzun süreli satışlarla gerçekleştiğini söyleyen aynı analist bu eğilimin Modern Warfare 2 ile birlikte son erdiğini söyledi. Ona göre Black Ops; "rekabet, zayıf pazarlama ve Infinity Ward'un durumu" gibi nedenlerle Modern Warfare 2 gibi uzun soluklu satışlara sahip olamayacak.
 
     Modern savaşlardaki pastanın ne kadar büyük olduğunun farkına olan özellikle Electronic Arts gibi yayıncılar hiç kuşkusuz Activision'ı eskisi kadar rahat bırakmayacak, ama şu gerçek ki Black Ops'un satışları yine firmayı memnun edecektir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler