Blow, Konsolların RAM Miktarı Hakkında Konuştu

The Witness, açık dünya öğelerine sahip bir bulmaca oyunu
10.06.2013 10:36 Alkan Adakaner


     Braid adlı oyunla ünlenen ve şu sıralar The Witness adlı oyun üzerinde çalışan Jonathan Blow, Playstation 4 ve Xbox One'ın Ram miktarı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Blow daha fazlasını istiyormuş.
 
    Jonathan Blow, Playstation 4'ün 8 GB'lık Ram'inin 512 MB'lık PS3 Ram'ine göre büyük bir gelişme olduğunu söylüyor, ama The Witness gibi bağımsız bir oyunun bile şimdiden 5GB'lık Ram'i kullandığını söylüyor. Yani bu Ram miktarı çok fazla olarak da görülmemeliymiş.
 
     Diğer taraftan Microsoft'un Xbox One'a DDR3 Ram kullandığını (Sony PS4'te daha gelişmiş olan GDDR5 kullanıyor) ve bu Ram'lerin inanılmaz derecede ucuz olduğunu söyleyen Blow, Microsoft'un bu kadar ucuz olan bir Ram'den neden daha fazla kullanmadığını anlamadığını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler