Castlevania: Lords of Shadow'a Bir '9' Daha

26.09.2010 18:33 Samet Konuksal


 
 
     Oyun dünyasının efsane serilerinden Castlevania'nın yeni oyunu Lords of Shadow adına bir inceleme daha yayınlandı.
 
     Daha önce OXM'den(Resmi Xbox dergisi) 9 puan alan Castlevania: Lords of Shadow'un, resmi Playstation dergisi tarafından yapılan incelemedeki puanı da 9 oldu. Bu iki dergi haricinde Castlevania: Lords of Shadow GamesMaster'dan 94 puan, Xbox World 360'dan ise yine 9 puan almıştı.
 
     Ortaçağ döneminde Güney Avrupa'da geçen Castlevania: Lords of Shadows, 20 saatin üzerinde oynanış süresindeki campaign moduna sahip. Bunların yanı sıra oyunda yöneteceğimiz Gabriel Belmont'u seslendiren kişinin ünlü aktör Robert Carlyle'in olması da dikkatleri çekiyor.
 
     Hideo Kojima'nın da imzasını taşıyacak olan ve yapımcılığını Mercury Steam'in yaptığı Castlevania: LoS, 8 Ekim'de PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Şimdiye kadar yayınlanmış inceleme notları iyi gözüken Castlevania serisinin yeni oyunu, bakalım üç boyutlu olarak da 'efsane' hâline gelebilecek mi?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler