Dead Island 2'nin Yapımcısı Yager, Projeden Çıkarıldı

15.07.2015 00:37 Samet Konuksal


    Dead Island serisinin yeni oyunu Dead Island 2, Yager tarafından geliştiriliyordu. Daha önceden Spec Ops: The Line gibi başarılı bir yapıma imza atan ekipten en son Dead Island 2'nin 2016'ya ertelendiği haberini almıştık. Bu kez projeyle ilgili oldukça ilginç bir haber geldi.
 
    Deep Silver kanadı, Dead Island 2 projesinde yapımcılık görevini üstlenen Yager'in projeden çıkarıldığını açıkladı. Yapılan açıklamalarda, "Dead Island 2'de Deep Silver olarak, serinin hayranlarının hak ettiği projeyi sunmayı hedefliyoruz. Bu yüzden uzun süren görüşmelerin sonucunda yapımcı partnerimiz Yager'le yolları ayırma kararını aldık. Konuyla ilgili daha fazla açıklamayı ilerleyen dönemde yapacağız." sözleri yerini aldı.
 
    Bütün bu olanlar yapımcı ekip için oldukça kötü. Üstelik Yager, projeyi oynanabilir hale getirecek kadar zaman harcamış ve masraf yapmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler