EA, Dünyanın En Zengin 500 Firması Arasında

28.04.2010 03:40 Levent Polater

 

fortune 500

 

 
    Fortune'un dünyanın en zengin firmalar arasında yaptığı ilk 500 listesinde, Electronic Arts'ın 494. sırada olduğu görüldü. 
 
    EA'in toplam değerinin 6.2 trilyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Daha önce bazı projeler ve planları yüzünden 590. sırada bulunan EA'in 2010 yılında epey kar ettiği görülüyor.
 
    Michael Pachter'da konuyla ilgili olarak “Şirketin daha önce yaptığı şeyleri tekrarlamadığını görüyoruz, daha az şube, daha az oyun ve neticede büyüme kaydediyorlar." şeklinde konuştu ve ekledi;
 
    "Bu sefer, EA'in doğru yolda olduğunu düşünüyoruz."

    EA daha önce yaptığı açıklamada 3. parti oyunlara daha az yer vereceğini böylece ana oyunlarına daha çok odaklanabileceklerini belirtmişti. Görünüşe göre EA'in bu anlayışı meyvelerini veriyor.
 
    Bu arada merak edenler en zengin 500 firmaya buradan göz atabilirsiniz.

 
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler