Final Fantasy XV'in Yeni Videosunda Yeni Mekanlar Gözüküyor

07.08.2015 12:43 Ersin Kılıç


     Duyurulması üzerinden 9 yıl geçen ve bu süre zarfında hem platform hem isim değişikliğine giden Final Fantasy XV için Gamescom fuarından yeni bir video daha geldi. Son videosunda hikayeye odaklanan yapım kısa da olsa bu sefer oynanış dinamikleriyle karşımıza çıkıyor.
 
     Bu videonun en önemli kısmı geçtiği mekanlarda gizli. Çünkü uzun süredir yapım aşamasında olan oyunda şehir kısmı ve geçtiğimiz aylarda demosu yayınlanan Duscea kısmı dışında çok fazla farklı mekan görememiştik. Bu videoda ise iki farklı mekan ve oyunda bizi oldukça zorlayacağa benzeyen bir boss görüyoruz. 
 
     Serinin önceki oyunlarında da karşımıza çıkan malboro isimli yaratık yeni yayınlanan videoya da adını vermiş. Saldığı zehirli gaz ile ekibimizi adeta tarumar ediyor. önümüzdeki yıl çıkacağı açıklanan oyunun bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler