Ghost Recon: Future Soldier Multiplayer Videosu

Ghost Recon serisi gerçekçiliği ile hep takdir toplamış bir seri.
12.06.2011 01:02 Feyyaz Ustaer


     Ghost Recon: Future Soldier'ın E3'te yayınlanan videosu kadar etkileyici olmayan mütevazı bir multiplayer videosu yayınlandı.

    Aslına bakarsanız bu videonun yayınlanma tarihi 10 Haziran; ancak o gün Ghost Recon: Future Soldier'ın E3 özel videosu yayınlandığı ve oldukça da etkileyici olduğu için olsa gerek multiplayer videosu geri planda kalmış. 

    Gösterişten uzak ve sadece amaca yönelik bir video olmuş. Oyunun multiplayer modu ile ilgili görüntülerden kısa bir derleme diyebiliriz bu video için.
 
    Oyunun multiplayer modunun yapımcılığını Ubisoft Red Storm stüdyosu üstleniyor. Tek kişilik modun yapımcı koltuğunda ise Ubisoft Paris stüdyosu var. Mart 2012'de oyun piyasaya sürülecek olan oyunu merakla bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler