Journey'den Masal Gibi Bir Oynanış Videosu

Journey ağzımızda bambaşka bir tat bırakacak.
05.06.2011 00:05 Ersin Kılıç


     Flow ve Flower gibi oyunlar ile ne kadar özgün oyunlar yapacağını kanıtlayan thatgamecompany, PS3 için özel olarak geliştirdikleri Journey ile gene oyuncuları bambaşka alemlere sürükleyecek. Geçtiğimiz yıl düzenlenen E3'te duyurusu gerçekleştirilen Journey için kısa bir video yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu kısa oynanış videosunun kısa ve öz olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira oyunun co-op özelliğinden alınan bu oynanış videosunda, Journey sizi uçsuz bucaksız mekanlara götürüyor. Açıkçası oyunun tablo gibi gözüktüğünü ve mükemmel bir görselliğe sahip olduğunu belirtmem gerekiyor.
 
     Henüz çıkış tarihi belli olmayan ve E3'te boy gösterecek oyunun bu kısa videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2565]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler