Kingston Trilogy Tour Finali Sonuçlandı

Üç ekip de dün İstanbul'da kıyasıya mücadele etti.
05.02.2012 19:13 Gökhan Yılmaz

 
     Kingston'ın sponsorluğunda düzenlenen ve dünyaca ünlü takımların yer aldığı Kingston Trilogy Tour Counter-Strike turnuvasının kazananları belli oldu. Dün gerçekleşen turnuva finalleri dünyaca ünlü Moscow Five, Natus Vincere (Na'Vi) ve türk takımı olan HWA arasındaki mücadele ile gerçekleştirildi.
 
     Toplamda 5.000$ ödül dağıtıldı ve bunun 3.500$'lık büyük dilimi birinci olan Moscow Five'a verildi. Turnuvayı ikincilik ile tamamlayan Na'Vi 1000$, üçüncü olan HWA ise 500$ ödüle layık görüldü.
 
     Açılış maçında Moscow Five HWA'yı de_dust2'de 16-7 yendi. Sonrasında Na'Vi ile karşılaşan HWA, de_nuke haritasında 16-12 yenildi. Böylece final müsakabası Moscow Five ve Na'Vi arasında düzenlendi. Final maçları ilk olarak de_tuscan ve de_mirage haritalarında gerçekleşti. Moscow Five ilk haritada 9-6 ve 14-15 ile 1-0'lık skoru elde ederken ikinci harita Na'Vi'nin 16-4 üstünlüğü ile sona erdi. Durum 1-1 olmuşken, son harita olan de_inferno, 16-12 skorla Moscow Five'ın galibiyeti ile sonuçlandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler