LIVE'a 2 Yıllık Üyeliğe X360+Kinect Sadece 99$

02.05.2012 23:15 Alkan Adakaner


      Microsoft, Xbox 360 ve Kinect satışlarını arttırmak için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya oyuncuların ilgisini çekmeyi başarabilir. Xbox 360 ve Kinect'i bir arada 99 dolara satın almak ister misiniz? O halde yapmanız gereken şey 2 yıllık Xbox Live üyeliği almak.
 
      Yapılan açıklamaya göre aylığı 15 dolardan iki yıllık Xbox Live Gold üyeliği alan herkese (ödemeyi aylık yapabilirsiniz, ama teminatınıza uymanız gerekiyor) 4GB'lık Xbox 360 Slim ve Kinect sadece 99 dolara satılacak. Fiyat oldukça uygun görünüyor, ama Xbox Live üyeliğine de 360 dolar ödemek zorunda olacağınızı da hatırlatalım.
 
     Bu arada kampanyanın şu an için Amerika'da yapıldığını belirtelim. Belki daha sonra Avrupa'da da benzer bir kampanya başlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler