MW 3'ün 'Prestige Shop' Sistemi Tanıtıldı

25.10.2011 22:46 Levent Polater

 
    Call of Duty: Black Ops oyuncuları, gözünüz bu haftasonunda olsun! Bu haftasonu Cuma'dan Salı gününe dek çifte XP etkinliği gerçekleşecek ve bunun yanısıra çok özel bir hediye sunulacak.
 
    Robert Bowling'in anlattığına göre orjinal Modern Warfare'den bu yana her Call of Duty oyununda Prestige yapanlara Modern Warfare 3'te kullanmak üzere 'Prestige Token' verilecek. Peki bu 'Prestige Token' ne işe yarıyor? Bowling, Modern Warfare 3'te 'Prestige Shop' sistemi olacağını ve oyunda prestige yapan her oyuncuya bir adet 'Prestige Token' verileceğini söyledi. Bu Prestige Token'ları Prestige Shop'ta harcayan oyuncular belli bir süreliğine 'Double XP' veya extra 'Custom' sınıf gibi seçenekleri açabilecekler.
   
     Daha önce Modern Warfare, World at War, Modern Warfare 2 ve Black Ops'ta prestige olanlar Modern Warfare 3'e başladıklarında hak ettikleri kadar 'Prestige Token' kazanacaklar. Çifte XP haftasonu da oyunculara bu konuda biraz daha yardımcı olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler