Mass Effect 3, Kinect Desteğiyle mi Geliyor?

02.06.2011 14:38 Levent Polater


    Mass Effect 3'ün Kinect destekli geleceğini bilmiyorduk, zaten Bioware'den de bu yönde bir rapor gelmedi ancak EA Store'da ortaya çıkıp kaldırıldığı rapor edilen oyunun kapak resmi Kinect desteğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.
 
    Oyunun Xbox 360 sürümü kutusunda "Better with Kinect Sensor" yazdığı görülüyor. Oyunun opsiyonel Kinect desteği sunduğunu anlıyoruz. Ancak hemen heyecanlanmayalım, kapak resminin sahte olma ihtimali de bulunuyor. Ancak eğer doğruysa, bunun E3'te onaylanacağına kesin gözüyle bakılıyor.
   
    Microsoft, Mart ayında hardcore oyuncu kesmine daha çok hitap edecek oyunların yolda olduğunu söylemişti. Alın size bir ipucu daha. Kapak resmi aşağıda, gerçek mi acaba...?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Dk önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 3 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 4 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler