Max Payne 3 Yeni Görsellerle Yaşadığını Gösteriyor

Oyunda gizlilik öğeleri ön planda olacağa benziyor.
29.08.2011 19:59 Levent Polater

 
     Çıkışı yılan hikayesine dönen Rockstar oyunlarından Max Payne 3'ün bu seneye yetişip yetişmeyeceğini hâlen bilmiyoruz ama oyunun yaşadığını bilmek güzel. İşte 2 yeni ekran görüntüsüyle oyundan hayat belirtileri alıyoruz.
 
   Daha önce GameStop ve Amazon tarafından çıkış tarihi olarak 1 Aralık 2011 gösterilen oyun için Rockstar hâlâ net bir şey söylemiyor. Yayınlanan 2 yeni ekran görüntülerinde siper almış Payne'i ve kırılmış camlı bir sahneyi görüyoruz. İşler pek yolunda gitmiyor anlaşılan.
 
    Fuarları es geçen Max Payne 3 bakalım ne zaman 'adam akıllı' bir oynanış videosuyla karşımıza çıkacak? Çekinme Rockstar, eminiz ki sen bizi hâyâl kırıklığına uğratmazsın.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler