Minecraft Yapımcısının Yeni Oyununu Oynayın

Kısa bir sürede yapılan basit bir oyun olsa da bölüm dizaynı başarılı.
23.08.2011 12:49 Gökhan Yılmaz

 
     Minecraft yapımcısı Notch, geçtiğimiz hafta canlı olarak oyun geliştirerek internet üzerinden tüm oyunculara yayın yapmıştı. Canlı yayında techno müzik eşliğinde sıfırdan programladığı oyun kullanıcıların beğenisine sunuldu.
 
     Öncelikle bu oyunun, yapımcının daha önce duyurduğu Scrolls ile alakası olmadığını belirtelim. Bu, yapımcının hobi olarak eğlencesine geliştirdiği bir mini oyun ve takipçilerine ufak da olsa yol göstermeyi hedef alıyor.
 
     Prelude to the Chambered'da çeşitli zindanlardan kaçmak zorunda kalıyosunuz. Karşınıza çıkan eşyalar ve araçları toplayarak mahzenlerden, buzul mağaralarından ve labirentlerden kurtulmanız gerekiyor. Eğer oyunu oynamak istiyorsanız web tarayıcısı üzerinden kurulum veya indirme yapmadan oynamaya başlayabilirsiniz. Basit grafikleri ve Minecraft'a benzerliği ile sizleri bir süre oyalayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler