NBA Jam PS3 ve Xbox 360'ta Kutulu Olarak Satılacak

14.10.2010 19:49 Alkan Adakaner


 
    İlk olarak Nintendo Wii'ye özel olarak duyurulan Arcade klasiklerinden NBA Jam'in daha sonra Xbox 360 ve Playstation 3'te biraz kısıtlı bir içerikle online servislerden indirilebileceği açıklanmıştı. Şimdi ise Electronic Arts oyunu bütün platformlarda kutulu olarak satacağını açıkladı.
 
     EA Sports başkanı Peter Moore tarafından yapılan açıklamaya göre oyun Xbox 360 ve Playstation 3'te de kutulu olarak da satılacak. Bunun anlamı oyunun içeriğinde kısıtlamaya da gidilmeyecek.
 
     Eğer NBA Jam'i PS3 ve Xbox 360'ta online yollardan elde etmek isterseniz bazı içeriklere ücretli olarak sahip olabileceksiniz. Örneğin 5 Ekim'de piyasaya çıkan oyunun Wii versiyonunda özel olarak "Remix Tour" modu bulunuyordu. Bu mod PS3 ve Xbox 360 versiyonlarının kutulu sürümlerinde bulunacak gibi görünüyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler