Ninja Theory Gizli Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

28.03.2010 21:04 Alkan Adakaner


 
     Playstation 3'e özel olarak geliştirdikleri Heavenly Sword ile adından söz ettiren Ninja Theory'nin gizli bir projesi var.
 
     Heavenly Sword'dan sonra Enslaved adlı oyunu Xbox 360 ve PS3 için geliştirmeye başlayan firmanın bu oyun ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra firmanın gizli damgalı 2. bir projesinin de olduğu firmanın kurucularından Tameem Antoniades tarafından açıklandı.

     Bu projenin indirilebilir bir oyun olmadığı ve taşınabilir konsollar için geliştirilmediği de yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

    Tameem Antoniades, gizli projenin ön hazırlıklarına başladıklarını bu oyunun çok büyük ve harika olacağını söyledi. Antoniades'in yağlandıra ballandıra anlattığı bu süper gizli proje umarız Heavenly Sword'dan daha iyi olur.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 4 Saat önce Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 5 Saat önce Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce 2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler