PC'de 64 Kişilik FPS Keyfi

Red Orchestra diğer FPS'ler kadar ünlü olmasa da pek çok oyuncu tarafından merakla bekleniyor.
16.08.2011 01:00 Gökhan Yılmaz

 
     Aklınıza gelen ilk oyun Battlefield 3 olduysa yanıldınız. Tripwire Interactive tarafından geliştirilen Red Orchestra 2 bizleri tekrardan İkinci Dünya Savaşı'na götürmeye hazırlanıyor, hem de pek çok özellikle birlikte.
 
     İlk oyun ile ödül kazanan yapımcı Unreal Engine 3'ün de desteğiyle daha etkileyici bir atmosfer hazırlamış görünüyor. Oyunun multiplayer tarafında ise oynadıkça ilerleme kaydedeceğimiz bir yapı bulunacak. Başlıkta da okuduğunuz gibi oyun için 64 kişilik sunucular bulunacak ve alıştığımız FPS'lerdekinden farklı bir oynanış hakim olacak. Şimdilik oynanış videolarını beklemek durumundayız fakat daha yavaş bir akışının olduğu biliniyor.
 
     Bunların dışında oyunun çıkışından sonra eklenmesi planlanan co-op desteği, mod desteği ve sadece PC için geliştirilmesi nedeniyle PC'nin avantajlarını kullanacak olması PC'de FPS oynamayı sevenlerin ilgisini çekecektir.
 
     Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad geçtiğimiz günlerde Eylül ayına ertelenmişti. Yeni yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Platformlar: PC Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 1 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 1 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 1 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 2 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler