Rambo'dan Yeni Ekran Görüntüsü ve Savaş Detayları

03.05.2013 16:45 Talha Aynacı

 
 
   Son yayınlanan ekran görüntülerinde FP bakış açısının öne çıkmış olması yapımın FPS türünde olacağını akıllara getirmiş olmasına karşın Rambo: The Video Game adına yayınlanan yeni ekran görüntüsü ve detaylarda oyunun aksiyon / macera tadında, hatta gizlilik öğelerinin de bulunduğu bir yapıda olduğunu açıklıyor.

   Yapılan açıklamalara göre Rambo: The Video Game'de, Metal Gear Solid 1, 2 ve 3'de (tabi ki Susbtance ve Subsistence olmayan versiyonları hariç) olduğu gibi sabit bakış açısı üzerinden atak gerçekleştirebiliyoruz ve taktiksel sığınma seçeneklerini kullanarak düşman akınlarından sıyrılmaya çalışıyoruz. Mini görevler, hedefe ulaşmak için çeşitli yollar, QTE (tuşlara zamanında basma), etkileşimli senaryo (seçimlerimize göre gelişen bir senaryo olup olmadığı hakkında herhangi bir açıklama yok) ve 25'den fazla düşman çeşidiyle oyun tam bir adrenalin bombası.

   Oyunda oldukça güçlü silahlara sahip olacağız. Ağır taramalı M60, patlayıcı destekli oklar ve saatli bomba gibi geniş alana etki eden techizatlarımız olacak. Rambo: First Blood filminin efsane sahnesinde Rambo'nun polis istasyonunu bastığımız bölümlerde başarılı yıkım efektleri bizleri bekliyor. Daha önceki ekran görüntülerinde yer alan sabit makinali tüfekler ve roket atarlar yanı sıra Rambo filmi üçlemesinden çeşitli araçlar kontrollerimize sunulacak.
 
   Rambo: The Video Game, yeri geldiğinde gizlilik öğelerini de etkin bir şekilde kullanmamızı istiyor. Sabit kamera açısı eşliğinde ormanda kol gezecek, silahlı düşman kamplarını basacak ve sessizliği bozmamak adına ok ve bıçak kullanacağız. Geceyi aydınlatan ışık kaynakları ve projektörlerden kaçacak ve düşmanları sessizce alaşağı edebileceğiz. Yapımcıların söylediğine göre bıçak kullanımında ölümcül ve ölümcül olmayan savaş seçenekleri yer alıyor.
 
   Yapımda karşılaşacağımız Boss mücadeleleri birebir filmlerden alınmış olacak. Çavuş Tay'ı havaya uçurduğumuz andan tutun da Rus helikopterine karşı ağır makineli silahla kapıştığımız anlar oyunda da yer edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rambo: The Video Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Reef Entertainment Dağıtıcısı: Reef Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 21 Dk önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler