Rapor: "Batman Arkham Origins'te Multiplayer Var"

Batman'in düşmanlarından birisini yönetmek ilginç olacaktır
24.04.2013 00:24 Alkan Adakaner


     Rocksteady Studios yerine Warner Bros Games Montreal tarafından geliştirilen Batman: Arkham Origins'le ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıkmış görünüyor. Kotaku'nun yakın kaynaklarına göre oyunda en az bir tane multiplayer mod bulunacak.
 
    Multiplayer modlarla ilgili detaylar her ne kadar kesinleşmese de, söylentilere göre Joker veya Bane'in çetelerinden birine katılıp Batman ve Robin'e karşı Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask ve Deathstroke gibi bazı karakterleri yönetebileceksiniz. Bu karakterleri özelleştirebileceğimiz bile söyleniyor.
 
    Batman: Arkham Origins'te multiplayer modların olması oyunun satışlarına arttırabilir. Yeter ki karşımıza multiplayer modları düzgün bir şekilde geliştirilmiş bir yapım çıksın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler