Silent Hills'in Yönetmeni Del Toro, Oyun Dünyasından Çekiliyor

14.08.2015 14:11 Samet Konuksal


    Film dünyasının deneyimli isimlerinden Guillermo Del Toro'nun oyun dünyasındaki şansı pek de yaver gitmedi. Şimdiye kadar iki projede yer alan ve iki projesi de iptal edilen Del Toro, Shack News'e yaptığı açıklamalarla beraber oyun dünyasından çekileceğini söyledi.
 
    Kendisini oyun endüstrisinin albatrosu olarak tanımlayan Del Toro şakayla karışık bir şekilde, "Bu kanıtlanmış oldu. Önce THQ'ya katıldım, THQ iflas etti. Daha sonra Kojima ile beraber projeye başladık, Kojima yıllarca içinde bulunduğu Konami'den ayrıldı. Bundan sonra daha fazla insanın hayatını mahvetmek istemiyorum. Dolayısıyla oyun endüstrisinde bir daha bir projede yer almayacağım. Sanırım bir daha böyle bir şey olursa işbirliği yaptığım kişinin evi falan patlar ya da Üçüncü Dünya Savaşı başlar." sözlerini söyledi.
 
    Del Toro oyun dünyasına girişi, THQ çatısı altındaki stüdyolardan Volition'la beraber inSane isimli projeyle yapmıştı. Kendisinin yönettiği proje yine Silent Hills(P.T.) gibi gün yüzü göremeden iptal olmuştu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler