"Şimdilik Sonraki Nesil Konsollara İhtiyaç Yok"

Uncharted 2 görsel olarak gerçekten harika bir oyundu
18.06.2011 16:25 Alkan Adakaner


     The Witcher 2: Assassins of Kings'in geliştiricisi CD Projekt Red'ten Tomasz Gop, Killzone 3 ve Uncharted 2'nin şimdilik sonraki nesil konsollara gerek olmadığını kanıtladığını söyledi.
 
     Bu iki oyunu oynadığını ve bunların kötü göründüğünü veya oynanışlarının kötü olduğunu söylemenin hiç bir yolu olmadığını belirten Gop, kişisel olarak sonraki nesil konsollara şu an için ihtiyaç olmadığını düşündüğünü söyledi.
 
     Bunun yanı sıra bugünlerde oyun geliştirme maliyetlerinin çok yükseldiğini söyleyen Gop, bu nedenle gelecekte "hardcore" oyunların sayısının azalabileceğini belirtti. Örnek olarak da Demon's Souls gibi herkes hitap etmeyen oyunları vermesi gerçekten de üzücü.
 
    Aslında Gop görüşlerinde çok haklı. Oyuncuların grafik konusundaki takıntısı nedeniyle artan maliyetler yüzünden artık oyunların herkese hitap etmesi ve daha çok satılması isteniyor. Bu nedenle oyunlar daha basit tasarlandığı gibi, tasarımcıların hayallerindeki şeyler de değişmek zorunda (bkz Shadows of the Damned) kalıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler