Steam'in Değiş Tokuş Sistemi Açıldı

Valve, değiş tokuş sisteminin başka oyunlar tarafından desteklenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
07.09.2011 12:26 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz haftalarda betası ile tanıştığımız Steam'in değiş tokuş özelliği resmi olarak uygulamaya girdi. Artık Team Fortress 2'deki şapkalarınızı istediğini kullanıcı ile takas edebilirsiniz.
 
     Takas özelliği Team Fortress 2 dışında şimdilik Portal 2 ve Spiral Knights oyunlarını destekliyor. Bu değiş tokuş özelliği sayesinde oyun içi eşyalarınızı ve Steam'de bulunan hediyelerinizi başkalarıyla değiştirebiliyorsunuz. Yani hediye olarak bulunan oyunlarınızı başkalarıyla takas edebilirsiniz. Fakat hesaba iliştirilmiş oyunlar için değiştirme durumu söz konusu değil.
 
     Ayrıca artık eşya bölümünüz bulunuyor ve burada değiştirebileceğiniz eşyaları görebiliyorsunuz. Aynı şekilde halka açık olan Steam profillerinden diğer oyuncuların eşyalarına göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler