Tetris Effect: Connected 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkacak

09.09.2020 17:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Enhance Games ile geliştiriciler Monstars ve Resonair, Tetris Effect: Connected'ın 10 Kasım'da  Xbox Series X | S, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.  Xbox Game Pass'e de dahil olacak.

Tetris Effect: Connected, ilk olarak Kasım 2018'de çıkan Tetris Effect'in yeni içerikle genişletilmiş versiyonu. Orijinal oyunda bulunan tüm içeriklere ek olarak çok oyunculu genişleme içerecek.

Çok oyunculu genişleme 2021 yazında Tetris Effect'in PlayStation 4, Epic Games Store ve Oculus Quest versiyonlarına ücretsiz bir güncelleme ile eklenecek.
 
Tetris Effect; daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz gibi bir Tetris oyunu: ödüllü Rez Infinite ve efsanevi puzzle oyunu Lumines'i size getiren kişilerden, tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici bir şekilde muhteşem bir yeniden keşfi.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor 8 Saat önce Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 26 Ağustos Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 26 Ağustos MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 26 Ağustos Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 26 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler