Valkyria Chronicles 2'ye Ön Alım Kampanyası

19.07.2010 12:19 Levent Polater

 


    Sega, PSP için çıkardığı en önemli RPG yapımlarından biri olma özelliği taşıyan Valkyria Chronicles II için ön alım detaylarını açıkladı.

    Eylül çıkışlı olan oyunun, ön alım extrası olarak 2 özel görev oyunculara veriliyor. Bunların“Exercise vs Class E” ve “Excerise vs Class F.” olacağı belirtildi. 
 
Exercise vs. Class E – Leanbluff Ormanı bölgesinin tamamını kullanarak E sınıfı rakibe karşı savaş egzersizi yapma şansı. Bu mücadeleyi kazanmak için bölgedeki tüm düşmanları yokedin. 
 
Exercise vs. Class F – F sınıfı rakibe karşı defans egzersizi. Görevi kazanmak için taş duvar ile örülü defanslarını delin ve karargahlarını ele geçirin. 
 
     İki görevinde ön alım yapanlar için PlayStation Store'dan temin edilebileceği açıklandı. 3 Eylül'de çıkışını yapacak olan Valkyria Chronicles 2, avuç içi konsollarında güzel bir RPG deneyimi yaşamak isteyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak.
 
 
 Sega

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 2 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler