Watch Dogs Wii U'ya Çıkacak mı?

07.06.2012 14:39 Samet Konuksal


     Ubisoft'un düzenlediği E3 sunumunun ardından dikkatleri üzerine çeken Watch Dogs'un platformları tartışılmaya devam ediyor. Firmanın pazarlama müdürü PC, PS3 ve X360'ı bir kez daha onaylarken, Wii U adına soruları cevapladı.
 
     Ubisoft'un Wii U ile yakın ilişkide olmasından dolayı akıllara gelen soruyu cevaplayan Tony Key, "Watch Dogs Wii U'ya çıkmayacak. Wii U için birçok oyunumuz var fakat Watch Dogs bunlardan birisi değil. Yapımcı ekip platformlara odaklanmaya devam ediyor çünkü Watch Dogs, Ubisoft'un çok hırslı olduğu bir oyun. Fakat şuan için bu oyun adına Wii U, gündem meselemiz değil." açıklamasını yaptı.
 
      Sanıyoruz böylelikle epey konuşulan platformlar da kesinlik kazanmıştır. Çünkü tam PC, PS3 ve Xbox 360'ın onaylandığı sırada yapımcıdan gelen "PC ve konsollara" sözü akıllara Wii U'yu da getirmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 35 Dk önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 1 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 3 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler