Wii U'nun Fiyatı 350 Dolar Olabilir

Tablet kontrolcünün konsolun fiyatını oldukça arttırıyor olması mümkün
01.05.2012 09:52 Alkan Adakaner


      Wii U'nun fiyatının ne kadar olacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Bir yandan analistler tahminlerde bulunurken, bir yandan da oyuncular konsolun fiyatı ile ilgili düşüncelerini paylaşıyorlar. Ortak kanı ise konsolun 250-300 dolar arasında olması yönünde.
 
     Diğer taraftan ABD'nin en büyük perakendecilerinden biri olan Walmart ise Google'a verdiği reklamda konsolun fiyatının 350 dolar olacağını belirtiyor. Yine de Walmart'ın kendi sitesinde konsolun fiyatının gösterilmediğini de söyleyelim.
 
      Nintendo'nun uygun fiyata konsol sattığına tanık olmadığımız için konsolun fiyatının 350 dolar olarak açıklanmasının bizi şaşırtmayacağını da belirtelim. Gerçi konsolun fiyatı biraz da sistem özelliklerine bağlı olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler