Yager Bir Yandan da Dreadnought'ı Geliştiriyor

11.06.2014 13:19 B.Onur Yıldız

 
     Spec Ops: The Line'ın geliştiricisi Yager, Dead Island 2 ile beraber Dreadnought'ı da geliştiriyor. Tek amacımızın ihtişam kazanmak olacağı oyun PC için geliştiriliyor ancak henüz bir çıkış aralığı açıklanmadı.
 
     Bilimkurgu temalı oyunda bir paralı asker olarak devasa çarpışmalarda bulunacağız. Oyunda bu devasa muharebelerde son derece karmaşık ve büyük olan gemimizi hakkıyla idare etmeye çalışacağız. Oyunda silah, zırh, yetenek gibi ögeler özelleştirilip geliştirilebilecek. Ayrıca geminin görünüşünden kullanacağı motora kadar birçok şey de değiştirilebilir olacak. 
 
     Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirilen oyunun 2015 yılında çıkması bekleniyor. Yayımlanan teaser'ı da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreadnought Platformlar: PC Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Grey Box Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler