Yeni Shenmue Oyunu Bu Yıl Çıkıyor

07.10.2010 12:42 Alkan Adakaner


 
     1999 yılında Dreamcast için piyasaya sürülen ve 75 milyon dolara mâl olan Shenmue, hala oyun dünyasının en önemli yapımları arasında gösteriliyor. Zamanının çok ötesinde grafikleri ve oyun yapısıyla bir efsane haline gelen oyunun devamı olan Shenmue 2 ise 2001 yılında raflardaki yerini almıştı.
 
    Hayranları Shenmue 3'ü biraz ümitsizce beklerken PC için hazırlanan MMO oyunu Shenmue Online'dan da ses seda yok, bu oyun iptal edilmiş gibi görünüyor. Eğer Shenmue olsun taştan olsun diyorsanız bir daha düşünmenizi öneririz.
 
     Bu yıl Japonya'da cep telefonları için yeni bir Shenmue oyununun çıkacağı açıklandı. Moobage-Town'ın Yahoo Japan sürümü için hazırlanan oyun hakkında başka bir bilgimiz yok, ama hayranlarının hayal kırıklığına uğrayacağı kesin.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler