İngiliz Marketlere Göre 3DS 18 Mart'ta Çıkacak

Gözler Amsterdam'da yapılacak olan etkinlikte..
12.01.2011 18:42 Ersin Kılıç


     Nintendo hayranları uzun bir süredir firmanın yeni el konsolu 3DS'in çıkış tarihini bekliyor. Gözler ise haftaya, tam tarih vermek gerekir ise 19 Ocak'ta yapılacak olan Nintendo konferansına çevrilmiş durumda. 3DS'in bir çok yapımının oynanabilir olarak yer alacağı bu özel etkinlikte konsolun çıkış tarihinin de netleşmesi bekleniyor.
 
     İngiltere'de faliyet sürdüren TheHut, WHSmith, Best Buy UK ve Woolworths firmaları ise Nintendo 3DS'in 18 Mart'ta çıkacağını belirtmiş. Tüm bu firmalar ön siparişine başladıkları 3DS'in çıkış tarihi olarak 18 Mart'ı listelemişler. Konsolun bu tarihte çıkmasa da 25 Mart'ta çıkacağını da ayrıca not düşmüşler.
 
     Firmaların bazıları ise fiyat olarak £299.93'u ön görmüş. Şayet bu fiyat ile çıkarsa beraberinde bir çok tartışma getirebileceğini de söyleyebiliriz. Daha önce konsolun 300$ civarı olacağına dair bir çok söylenti yayılmış, bu fiyat bile bir çok tartışmaya sebep olmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler