Animasyon filmlerinden esinlenen Bye Sweet Carole için tanıtım fragmanı yayınlandı

08.06.2023 13:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Just For Games'in ve geliştiriciliğini Little Sewing Machine'in üstlendiği Remothered'ın yaratıcısı Chris Darril tarafından oyunculara sunulacak korku bulmaca macera oyunu Bye Sweet Carole için yeni fragman yayınlandı. Fragmanla beraber oyunun tanıtımı yapılıyor ve bizlere içerik hakkında detaylar aktarılıyor.
 
Oyun animasyon filmlerinden esinleniyor
 
 
 
Bye Sweet Carole, animasyon filmlerinden esinleniyor ve Chris Darril tarafından geliştiriliyor. Psikolojik korku unsurlarını bünyesinde barındıran bulmaca macera oyunu içerisinde bir yandan geriliyor diğer yandan ise hikayeyi deneyimliyoruz. 
 
Oyun içerisinde ana karakter Carole olarak karşımıza çıkıyor ve biz oyuncular burada bizlere sunulan ilgi çekici dünyada korku dolu bir yolculuğa atılmaya hazırlanıyoruz. Animasyon filmlerinden ilham alan ve sinematografik teknik kullanılarak hayata geçirilen bu oyunda farklı farklı karakterle ile tanışabiliyor ve diyaloglara girebiliyoruz.
 
Bye Sweet Carole, 2024'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler