Bastion Steam'de Yarı Fiyatına

Paranızın karşılığını vereceğinden emin olabilirsiniz.
01.11.2011 20:09 Samet Konuksal


     Gerek oynanışıyla, gerek müzikleriyle son dönemin en beğenilen yapımlarından Bastion'a Steam'de hafta ortası indirimi geldi.
 
     4 Kasım'a kadar sürecek olan indirimde Supergiant Games'in beğenilen yapımı, %50'lik oranda bir indirimle $14.99 yerine $7.49'dan satılıyor. Eğer oyunun nasıl gözüktüğünü bilmiyorsanız buraya tıklayarak BSC video incelemesine ulaşabilirsiniz. Oyunun Steam sayfası için ise buraya tıklamanız yeterli.
 
     Bu arada kampanya demişken, Humble Indie Bundle'ın yeni paketinin satışa sunulduğunu da ekleyelim. Voxatron, The Binding of Isaac ve Blocks That Matter'in bulunduğu paketi en düşük $1 olmak şartıyla istediğiniz fiyata buradan satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 14 Ağustos Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu 14 Ağustos Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi 14 Ağustos IEM Masters Cologne 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 14 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Başladı! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler