Black Mesa Sonunda Bitiyor Gibi

Black Mesa'nın yapımına 2004'te başlanmıştı. Yani beklediğimiz Half Life 2: Episode 3'ten bile daha uzun sürdü.
17.04.2012 15:41 Gökhan Yılmaz

 
     Orijinal Half-Life'ın yeniden yapımı olan Black Mesa projesi sekiz yıllık geliştirme sürecinin ardından bitecek gibi görünüyor. Çıkış tarihi vermeyen yapımcılar "Ne zaman biterse" açıklamaları yapıyorlardı fakat sonradan projenin müzisyeni olan Joel Nielsen, modun müziklerin tamamlanmasından 2 hafta sonra çıkacağını söylemişti. Nielsen'in web sitesinde oyunun müziklerinin 9 Mart'ta Gold statüsüne geçtiği belirtilmiş.
 
     Oyunun müziklerinin Gold statüsüne geçmesi çıkışına az bir süre kalması anlamına geliyor ve kısa bir süre önce müziklerin satın alınabileceği bir sayfa hazırlanmış. Ayrıca yapımcıların Twitter ve Facebook sayfalarındaki aktiviteleri arttı. Bir süredir bu kanallardan haber alınamıyordu fakat artık takipçilerle etkileşime geçilmeye başlanmış. Black Mesa yakın bir tarihte çıkabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Mesa Source Platformlar: PC Geliştirici: Black Mesa Dağıtıcısı: Black Mesa Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 589 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 3 Saat önce The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor 5 Saat önce Alan Wake ve Control Serisi Film Olacak: Annapurna'dan Destek 6 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions'tan Yepyeni Oynanış Videosu 7 Saat önce Yeni Fallout New Vegas Modu Karakter Hareketlerine Gerçekçilik Katıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler