Black Ops: Annihilation Paketi Doğrulandı

Annihilation oyunun 3. harita paketi
16.06.2011 17:13 Ersin Kılıç


     Dün yaptığımız haberde Gamestop afişinde yeni bir Call of Duty: Black Ops harita paketinin gözüktüğünü ve oyuna yeni bir harita paketinin gelebileceğini belirtmiştik. İşte bu harita paketinin doğrulaması ise bugün yapıldı.
 
     Activision tarafından yapılan açıklama ile Call of Duty: Black Ops için Annihilationharita paketinin 28 Haziran'da diğer paketlerde olduğu gibi Xbox Live için çıkacağı doğrulandı. Bu harita paketinin PC ve PS3 çıkışı ise muhtemelen bir ay sonra olacak.
 
     Bu yeni harita paketi ile birlikte oyunun multiplayer modlarına Hangar 18, Drive-In, Silo ve Hazard isimli dört yeni haritanın ekleneceği belirtildi. Oyunun zombi moduna ise Shangi-La isimli yeni bir harita eklenecek. Ayrıca bu yeni harita paketinin kutlaması için 1 Temmuz'da başlamak üzere hafta sonu double XP etkinliği yapılacağı da gelen açıklamalar arasında yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler