CESA: Tokyo Game Show 2011 İptal Edilmeyecek

Tokyo Game Show 2010'da hariak duyurular yapılmıştı
29.03.2011 17:29 Alkan Adakaner


      Japonya'daki deprem ve tsunami ve nükleer tehlike ülkeye hem maddi hem de manevi anlamda büyük zarar verdi. Hala şoku üzerinden atlatamayan Japonya'da Doğu Asya'nın en büyük oyun fuarı iptal edilmeyecek.
 
      Tokyo Game Show'un (TGS) organizasyoncusu CESA yetkililerinin açıklamasına göre 2011'deki fuarın iptal edilmesi söz konusu değil. Şu an için daha küçük kapsamlı bir fuar yapılması da düşünülmüyor, ama ileride fuarın bu yıl için daha küçük olması düşünülebilir.
 
      Son yıllarda eski gücünden yoksun olan Tokyo Game Show geçen yıl harika geçmişti ve çok sayıda yeni oyunun duyurusu yapılmıştı. 15-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda umarız yine büyük yapımlar görürüz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 3 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 5 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 6 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 7 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler