Chucky'nin Oyunu Geliyor

Chucky özellikle dikişli suratı ile oldukça karizmatik bir korku öğesi.
20.05.2011 10:38 Feyyaz Ustaer


    Çocukluğumuzda bizleri oldukça etkileyen ve korku öğesi olarak gerçekten üzerimizde derin bir izi olan -en azından benim için- Chucky'nin oyunu üzerinde çalışmaların başladığı duyuruldu.
 
    Chucky'yi zaten bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Yine de çok kısaca özetleyelim: Chuck oyuncak bir bebek ve seri katil.
 
    Oyunun yapımcılığını Tikgames üstlenmiş durumda. Yayıncılığını ise Universal firması yapacak. Gizlilik tabanlı bir aksiyon korku oyunu olacak olan Chucky: Video Game, 2011'in son çeyreğinde piyasada olacak. 
 
    Tikgames yetkilisi Alex Tichman, dünya çapında çok fazla fanı bulunan Chucky'yi sinema ekranlarından oyun dünyasına aktaracakları için çok mutlu olduklarını; bu oyunun herkes için kanlı ve bir o kadar da eğlenceli bir deneyim olacağını belirtti.
 
    Oyunumuz PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için geliştirilmekte. Henüz çok fazla detay içeren bilgi yok. Umuyoruz ki önümüzdeki günlerde oyunun ilk görselleri ve daha detaylı bilgiler bizlerle paylaşılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chucky: Video Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tikgames Dağıtıcısı: Universal Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Medeniyet Kurma ve Stratejinin Zirvesi: Civilization Serisi 31 Temmuz Strateji ve Mizahın Savaşı: Worms Video Oyun Serisi 2 31 Temmuz Strateji ve Mizahın Savaşı: Worms Video Oyun Serisi 31 Temmuz PlayStation Plus'ın Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 31 Temmuz Flintlock: The Siege of Dawn İki Haftada Yarım Milyon Oyuncuya Ulaştı 31 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler