D3: Reaper of Souls'un Koleksiyon Paketi Duyuruldu

30.01.2014 02:10 Samet Konuksal


    Mart ayı içerisinde PC çıkışını gerçekleştirmesi beklenen Diablo 3'ün ilk ek paketi Reaper of Souls adına Blizzard, oyunun koleksiyon paketinin içeriklerini ortaya çıkardı.
 
    79.99 dolardan satışa çıkacak olan pakete bir 'Blizzard klasiği' yakıştırması yapmak pek yanlış olmaz. Zira aşağıdaki görselden de görebileceğiniz gibi Blizzard'ın klasik koleksiyon paketlerinden birisi karşımızda duruyor.
 
    Oyunun bu paketinde Reaper of Souls'un müzik albümü, oyunun yapım aşamasını anlatan kısa film, sanat kitabı ve bir de mouse-pad bulunuyor. Bunlara ek olarak World of Warcraft, StarCraft II ve Diablo 3 gibi oyunlarda gösterişe odaklanan oyun içi eşyalar da sunuluyor. Görsele aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3: Reaper of Souls Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler