"Darksiders Aslında Co-op Olarak Düşünülmüştü"

26.07.2012 09:28 Tunahan Başol


     Oyunsuz geçen şu günlerde bizlere ilaç gibi gelecek olan Darksiders 2'nin kıdemli tasarımcısı Haydn Dalton, oyun hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.
 
     IncGamers'a konuşan kıdemli tasarımcı, "Oyunun orijinalinde Vigil dört kişilik bir co-op oyun istiyordu. Gerçekçi olmak gerekirse, bizim pek fazla konsol deneyimimiz yoktu ve bu, bizler için bambaşka bir tarz olurdu. Bunun üzerine biraz daha risk olarak oyunları birer kahraman üzerine odakladık." ifadesini kullandı.
 
     Dalton ayrıca ikinci oyunda co-op öğelerinin bulunacağını, fakat bunların günümüzde örneklerini gördüğümüz co-op oyunlardaki gibi olmayacağını belirtti.
 
     Darksiders 2, serinin ilk oyunu gibi senaryo bazlı olacak. Fakat eşya takas sistemindeki çevrimiçi destek sayesinde arkadaşlarınızla değiş tokuş yapabileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler