DoA: Paradise - Demo Sürümü Yarın Geliyor

11.03.2010 10:03 Ersin Çakı

 

      PSP'ye özel olarak çıkacak olan Dead or Alive: Paradise oyununun demo sürümü yarın (12 Mart 2010 Cuma) Japon Playstation Store (PSN) üzerinden indirilebilinecek.

     Oyunun full sürümü ise 2 Nisan 2010 tarihinde yine Japonyada satışa sunulacak. Amerika ve Avrupadaki çıkışı ise yakın bir tarihi işaret ediyor.
 
     Oyun dünyasının RTÜK'ü olarak niteleyebileceğimiz Entertainment Software Rating Boad (ESRB), Dead or Alive: Paradise oyununun yetişkinlere yönelik olduğunu belirtti.
 
     1994'ten beri oyunlar için yaptığı değerlendirmeler ile, hangi oyunun hangi yaş sınıfına uygun olduğuna karar veren kuruluş. Her oyun kutusunun üzerinde göreceğimiz ibarelerde oyunlar; küçük yaş grubu, tüm yaşlar, 10+ yaş, genç, 17+ olgun ve 18+ yetişkin gibi 6 değişik kategoriye ayrılıyor. Geçmişte ise ESRB'nin yanlış değerlendirdiği pek çok oyun bulunmakta.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Paradise Platformlar: PSP Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Cologne 2024 Başlıyor! 11 Saat önce VALORANT Champions 2024'te Kazananlar Maçları Başladı! 11 Saat önce Xbox Game Pass'e Ağustos Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 06 Ağustos KRAFTON’un Yeni Küresel Yayıncılık Sorumlusu, Oyun Sektörünün Deneyimli Bir İsmi Jin Oh Oldu 06 Ağustos Prison Architect 2 Süresiz Olarak Ertelendi: Ön Siparişler İade Ediliyor 06 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler