En Çok Kullanılan Achievement ve Trophy Adları

Achievement açmak bazı oyuncularda hastalık haline gelmiş durumda
17.12.2009 21:33 Alkan Adakaner

Xbox 360'ın Achievement ve Playstation 3'ün Trophy adlı ödül sistemleri sayesinde çeşitli başarılar elde ettikçe bunların kayıtları tutuluyordu. 
 
Bu ödül sistemi sayesinde bir oyuncunun aldığı oyunları ne kadar oynadığını ve oyunlarda ne kadar başarılı olduğunu öğrenebiliyorduk.
 
 
Her Achievement ve Trophy'i açtığımızda bunların bir isimleri oluyordu.  Bu isimler arasında en çok kullanılanları Giant Bomb adlı site tarafından açıklandı.
 
 
 
En çok kullanılan Achievement ve Trophy Adları şunlar:  
 
1-  Untouchable (55 oyunda kullanıldı)  Bunlar arasında Aegis Wing, Altered Beast, Beijing 2008, Buzz Jr: Robo Jam, Call of Juarez, Conan, Contra, Defense Grid, Double Dragon, Dreamkiller, Facebreaker, F.E.A.R. 2, Hail To The Chimp gibi oyunlar bulunuyor.
 
2- Hero (30 oyunda kullanıldı)
 
3- Veteran (28 oyunda kullanıldı)
 
4- Survivor (27 oyunda kullanıldı)
 
5- Treasure Hunter (19 oyunda kullanıldı)
 
En çok kullanılan diğer isimler ise Collector, Legend, Winning Streak, Sniper, Champion, Team Player, Death From Above, Sharpshooter, Collateral Damage, Pack Rat, Completionist, Exterminator ve Perfectionist oldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 2 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 2 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 2 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 3 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler