Eylül Ayında Xbox One için Verilecek İlk Ücretsiz Oyun Açıklandı

20.08.2016 11:45 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, her ay Xbox 360 ve Xbox One sahiplerine sunduğu ücretsiz oyunlardan Xbox One'a verilecek ilk oyunu açıkladı.
 
   Major Nelson'ın resmi blogu üzerinden yapılan açıklamayla birlikte 1 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Earthlock: Festival of Magic, Xbox One'ın eylül ayındaki ücretsiz oyunlarından biri olacak. Tüm liste ise önümüzdeki hafta açıklanacak.
 
   Sıra tabanlı rol yapma oyunu Earthlock: Festival Of Magic, Xbox One'ın dışında PC için de 1 Eylül'de çıkış yapacak. PlayStation 4 sürümünün ise hem kutulu hem de dijital olarak bu sonbaharda çıkması bekleniyor.
 
   Snowcastle Games tarafından geliştirilen oyunun Xbox One ve PC için paylaşılan çıkış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 4 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler