Halo 4 Multiplayer'ında Loadout ve Sınırsız Depar

Halo 4'ün multiplayer betası yapılmayacak.
17.04.2012 16:47 Talha Aynacı

 
   Xbox 360'ın 2012 yılındaki en büyük kozlarından birisi olan Halo 4  sadece yeni bir üçlemenin başlangıcı olmayacak. Multiplayer modunda yer alacak olan radikal değişiklikler, Halo'nun alışageldiğimiz o muhteşem multiplayer modunda belki de alışmamızın zor olacağı yeni oynanış mekanikleri getirecek.
 
   Multiplayer modunda şu an için gördüğümüz 2 önemli değişiklik var. İlki, CoD ve Battlefield gibi oyunlarda görmeye alışık olduğumuz Loadout sistemi. Diğeri ise Halo: Reach'de zırh özelliği olan depar atmanın artık oyunun ayrılmaz bir parçası haline gelmesi.
 
"İlerleme sistemiyle yeni oynanış elementleri açma özelliğini getirerek geleneksel Halo anlayışında büyük değişiklik yapıyoruz.Bu fikir Halo'nun içindeki sandbox özelliğini kullanan insanlardan geldi. Pek çok farklı, harika silah kullanılmamış olabilir. Loadout sistemiyle birlikte her türden farklı silahı ve zırh özelliklerini deneyim etmek isteyecek nihayetindeyse farklı türden kombinasyonlarla oyunda kendi tarzınızı yansıtan bir oynanış biçimi oluşturacaksınız. İlginç kombinasyonlar ve stratejiler keşfettikçe bu çeşitliliği başka türlü anlayamayacağınızı farkedeceksiniz. Bu özellik sayesinde oyunculara Halo evreninde var olan sandbox havasını tam anlamıyla hissetirdiğimizi ve bu alandaki sınırları genişlettiğimizi düşünüyoruz."
 
Sınırsız koşu özelliğinin oyuna dahil olmasına ise tasarımcı şöyle yorum yapıyor:
 
"Zırh kabiliyetlerinin oyuna dahil olmasından bu yana oyuncular, stratejilerini bu özellikler üzerinde çizmeye başladılar.  Bu özelliklerin arasında en sıklıkla kullanılanı sprint - depar atma özelliğiydi. Bu da özelliğin ayrıca oyuna yerleştirilmesi için yeterli bir sebepti. Zaten yapımcı ekip olarak oynanış şeklini hızlandırmayı istiyorduk. Multiplayer modunda yer alan tüm Spartan IV zırhlarında standart olarak depar atma özelliği yer alacak."
 
   343 Industries, zırh kabiliyetlerine denge getirmeye çalışarak multiplayer modunda kimsenin bir diğerinden üstün hale gelmemesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden yapımcı ekip, her bir zırh kabiliyeti karşısında onu alt edecek bir başka zırh kabiliyeti öne çıkarmayı amaçlıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler