Mafia II'den Yeni Görüntüler

18.05.2010 23:48 Samet Konuksal


 
     2K Games, Nvidia'nın PhysX görüntü teknolojisinin Mafia II üzerindeki etkisini göstermek için üç yeni ekran görüntüsü yayınladı. 
 
     Firmaların dediğine göre Mafia 2, Nvidia'nın 'Nvidia Apex Giyim Modülü'nü kullanan ilk oyun olacak. Nvidia ve 2K Games, oyunculara 1940'lı ve 1950'li yılların Amerika'sının deneyimini yaşatmak için bayağı bir iddialılar.
 
      Görüntülere bakılacak olursa Mafia II grafik açısından sınırları zorlayacağa benziyor. Oyun, ertelenme gibi bir aksilik yaşanmazsa 24 Ağustos'da Amerika'da, 27 Ağustos'da da Avrupa'da çıkacak.
 
      Mafia II için yayınlanan yeni ekran görüntüleri için tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 36 Dk önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 37 Dk önce KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 2 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler