Microsoft, NBA 2K20'ye Özel Xbox One Paketini Duyurdu

19.07.2019 12:05 Nursema Emre

 
Bildiğiniz üzere Anthony Davis'in Los Angeles Lakers'a, Kawhi Leonard ve Paul George'un Clippers'a, Russell Westbrook'un ise Rockets'a gitmesiyle basketbol severler son yılların en çılgın NBA sezonuna hazırlanıyor.

Durum böyleyken NBA 2K serisinin son yıllardaki en büyük satış rakamını yakalamasına da kesin gözüyle bakılırken, Microsoft cephesinden güzel bir hamle geldi.

Microsoft'un hazırladığı bu pakette oyunun Special Edition versiyonu ile Xbox One X yer alacak. Konsol için herhangi bir tasarım değişikliği yapılmamış ve paket 500 dolardan satılacak. ABD dışında satışa çıkıp çıkmayacağı belirtilmedi.
 
Xbox One X yerine Xbox One S tercih etmek isteyen oyuncular için farklı bir paket de mevcut. Bu paket ise 299 dolar fiyat etiketiyle oyuncuların karşısına çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K20 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler