Nippon Ichi PSP 2 Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Disgaea serisi Japonya'da büyük ilgi görüyor
14.02.2011 13:53 Alkan Adakaner


     PSP'nin Japonya'da büyük ilgi gördüğü ve şu an bile satış listelerinin üst kısımlarında yer almayı başardığını görüyoruz. Konsolun bu başarısında Japonya kökenli oyunların etkisi çok büyük. PSP 2'de de aynı durumla karşılaşmamız mümkün, çünkü Japon firmaların cihaza büyük ilgisi var.
 
     JRPG alanında oldukça kaliteli yapımlara imza atan Nippon Ichi, PSP 2 için yeni bir oyun geliştirdiğini açıkladı. Şu an Playstation 3'e Disgaea 4'ü hazırlayan firmanın PSP 2 oyununun ne olduğu açıklanmadı.
 
     Bu yıl piyasaya çıkacağı söylenen oyun (PSP 2 bu yıl Japonya'da çıkacak) Disgaea, Priny veya Holy Invasion of Privacy, Badman!oyunlarından birisi olabilir mi? Badman konusunda emin değiliz, ama yeni bir Disgaea oyunu fena olmazdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disgaea 4: A Promise Unforgotten Platformlar: PS3 Geliştirici: Nıppon Ichi Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler