Ouya, İngiltere ve Amerika için Çıkış Yaptı

25.06.2013 21:26 Tunahan Başol


     Kickstarter'da başlatılan bir kampanyada karşımıza çıkan ve sonrasında aldığı bağışlarla tüm oyun dünyasına adından bahsettiren Ouya, geç de olsa çıkışını yaptı.
 
    Tegra 3 tabanlı bir konsol olması sonuncunda hafif eski bir donanımla çıkış yaptığını söyleyebileceğimiz Ouya, Amazon, Best Buy, GAME ve Target gibi bilindik mağazalar üzerinden 99.99$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ayrıca bildiğiniz gibi her ekstra kontrolcünün değeri 49.99$. 170 adet denemesi ücretsiz oyunla çıkan konsol, Twitch.tv ve TuneIn gibi programları da bünyesinde barındırıyor.
 
     Mobil cihaz donanımlara baktığımızda Tegra 3 geçtiğimiz seneye ait bir donanım olarak eski kalsa da, halihazırda Tegra 4'lü bir cihaz şu an pazarda bulunmuyor. Nvidia'nın Project Shield'ıyla birlikte pazara girecek olan Tegra 4'ün neler getireceğini göreceğiz. Ayrıca Ouya, oyuncular dışında, normal TV'lerine akıllı TV fonksiyonları eklemek isteyenlerin de çok işine yarayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 4 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 4 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 5 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler